Aanbouw

wij helpen u graag met uitbreiden

Een flinke uitbouw aan de keuken/woonkamer, een serre aan de woonkamer of een sfeervolle erker: Het behoort allemaal tot de werkzaamheden die we graag voor u verzorgen. Na plaatsing van een aanbouw moet er natuurlijk wel zo veel mogelijk licht bij u binnen komen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door middel van een lichtstraat aan de woning of vrijstaand in het midden van het dak.

In overleg kunnen we kijken wat er mogelijk is in uw toekomstige aanbouw. Hierbij wordt onder ander nagedacht over:

  • Op welke manier bereikt u het beste eindresultaat?
  • Hoe kunnen we de werkzaamheden zodanig uitvoeren dat u er zo min mogelijk last van heeft?
  • Welke werkzaamheden kunt u, indien gewenst, zelf uitvoeren?

Bij dit soort werkzaamheden is de werkvoorbereiding van groot belang. Dit houden we dan ook volledig in eigen hand. Op die manier kunnen we de planning garanderen en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
Als u in zee gaat met vd Boogaard Bouwservice, kiest u ervoor om tijdens de uitvoering van de werkzaamheden echte vakmensen in huis te hebben. Wij zijn in staat om in te spelen op onverwachte situaties. Verder kunnen we u adviseren over hoe zaken mooier, beter, goedkoper of efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Vd Boogaard Bouwservice staat ook bij uw aanbouw garant voor kwaliteit en zekerheid.

Nadat we samen met u bepaald hebben wat de beste wijze van uitvoering is en het afwerkniveau van de aanbouw is vastgesteld, zal door ons een vrijblijvende offerte worden opgesteld. Bij deze inventarisatie wordt ook bekeken of één en ander constructief verantwoord is en, wanneer noodzakelijk, denken wij mee na over een aanpassing in de constructie.

Samen met vd Boogaard Bouwservice kan gekeken worden of er een omgevingsvergunning nodig is om het geheel uit te kunnen voeren. Deze complete vergunningaanvraag kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Wilt u tijdens de de plaatsing van een aanbouw gewoon in uw huis blijven wonen? In dat geval zullen we er alles aan doen om dit mogelijk te maken, bijvoorbeeld door het plaatsen van tijdelijke toiletruimte, stofwanden of noodtrap.

Een aanbouw brengt altijd overlast of ongemak met zich mee. Samen met onze onderaannemers doen we er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Daarom stellen we met alle betrokkenen per project een planning op die we zo nauwgezet mogelijk naleven. Hierdoor wordt de verbouwingstijd beperkt tot een minimum.

Vraag direct een offerte aan