Verbouwen

Ook voor het verbouwen van uw woning, berging, garage en/of bedrijfspand kunt u bij vd Boogaard Bouwservice terecht. Tijdens een gesprek met u kijken wij wat de beste wijze van uitvoeren is voor de door u gewenste aanpassingen.

Of u nu een dakkapel wilt laten plaatsen, de badkamer wilt vernieuwen of uw gehele woning wilt laten renoveren of verbouwen: vd Boogaard Bouwservice heeft ruime ervaring met alle vormen van woningverbouwingen.

Nadat we samen met u bepaald hebben wat de beste wijze van uitvoering is en het afwerkniveau is vastgesteld, zal door ons een vrijblijvende offerte worden opgesteld. Bij deze inventarisatie wordt ook bekeken of één en ander constructief verantwoord is en, wanneer noodzakelijk, denken wij mee na over een aanpassing in de constructie.

Samen met vd Boogaard Bouwservice kan gekeken worden of er een omgevingsvergunning nodig is om het geheel uit te kunnen voeren. Deze complete vergunningaanvraag kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Wilt u tijdens de verbouwing gewoon in uw huis blijven wonen? In dat geval zullen we er alles aan doen om dit mogelijk te maken, bijvoorbeeld door het plaatsen van tijdelijke toiletruimte, stofwanden of noodtrap.

Een verbouwing brengt altijd overlast of ongemak met zich mee. Samen met onze onderaannemers doen we er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Daarom stellen we met alle betrokkenen per project een planning op die we zo nauwgezet mogelijk naleven. Hierdoor wordt de verbouwingstijd beperkt tot een minimum.

Vraag direct een offerte aan