Het bedrijf

Wie is van den Boogaard Bouwservice?

Wij zijn een klein bouwbedrijf en kiezen voor een persoonlijke benadering. Daardoor werken wij met zeer korte lijnen zodat er snel en vertrouwd op uw vragen kan worden ingespeeld met garantie voor een goed en tevreden resultaat. Van den Boogaard Bouwservice richt zich op kleine en middelgrote projecten van zowel particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of om onderhoud. Van deurkruk tot penthouse, van ontwerp tot oplevering. Het regelen van bouwaanvragen, het maken van een dakkapel, het renoveren van een bedrijfspand. Van den Boogaard Bouwservice levert u maatwerk op bouwgebied. Vanuit onze eigen werkplaats zodat kwaliteit en een snelle levering gewaarborgd zijn. Doen waar je sterk in bent. Bouwen met aandacht.

Onze Visie

Onze visie voor het vak delen we graag met u. Bouwen is heel persoonlijk, niet iedereen heeft dezelfde smaak, voorkeuren en behoeften. Daarom heeft u bij van den Boogaard Bouwservice altijd contact met dezelfde persoon. Eén aanspreekpunt is niet alleen persoonlijk maar laat ook onze service en aandacht zien. Zodat wij u de juiste oplossing voor uw individuele wensen kunnen aanbieden.

Van den Boogaard Bouwservice staat u graag met raad en daad terzijde

Wilt u weten wat Van den Boogaard Bouwservice voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Op basis van het gesprek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en indien overeenstemming wordt bereikt zal er een planning gemaakt worden voor de start van de uit te voeren werkzaamheden.