Renovatie / Onderhoud

Wanneer u plannen heeft om uw pand te gaan renoveren of groot onderhoud te gaan plegen, dan bent u bij vd Boogaard Bouwservice aan het juiste adres. Het gehele traject, van werkwijze tot afwerkniveau, wordt tijdens een onderling overleg vastgesteld en indien gewenst kunnen hiervan ook de financiële gevolgen op voorhand in kaart worden gebracht.

Gevelrenovatie

Wanneer uw gevel gedateerd begint te raken, komen we u graag te hulp. Zo houden wij ons al jaren bezig met het herstellen van topgevelbekleding. Dit kunnen we zowel doen door het vervangen van gevelbetimmeringen als door het renoveren van uw bestaande gevels.

Verder staan we u ook bij met het vervangen van rotte delen in uw overstekken, boeiboorden en andere houtconstructies. Het geheel vervangen van de overstekken, boeiboorden en andere diverse houtconstructies is natuurlijk ook mogelijk.

Ook bij problemen of schade aan gevelmetselwerken kunnen wij dit voor u onderzoeken en eventueel het metselwerk herstellen. Tot slot kunnen wij bij vochtproblemen zogenaamde vochtschermen aan laten brengen en/of de ventilatie in uw spouw verbeteren. Kortom: vd Boogaard Bouwservice staat u graag bij als uw gevel gerenoveerd moet worden.

Keuken renovatie

Bij de renovatie of verbouwing van uw keuken zijn wij u graag van dienst. Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij de gehele plaatsing van de nieuwe keuken, of richten wij ons alleen op omringende werkzaamheden. Bij een (compleet) pakket aan werkzaamheden kunt u denken aan:

  • Demontage van de bestaande installaties en de complete keukeninrichting;
  • Het aanbrengen van een nieuwe afwerking op de wanden, vloeren en/of plafonds;
  • Het aanpassen van de installaties aan de nieuwe keukeninrichting.

Renovatie aan badkamer of toilet

Ook voor het compleet verbouwen of renoveren van uw badkamer en toilet kunt u de complete uitvoering aan ons overlaten. Wij kunnen het complete pakket van werkzaamheden voor u verzorgen, zoals:

  • Demontage van de huidige installatie;
  • Het aanbrengen van nieuw leidingwerk;
  • De levering van tegels en sanitair;
  • het aanbrengen van een nieuwe afwerking op de wanden, vloeren en/of plafonds.

Vanzelfsprekend is het geen probleem om dit in een bewoonde situatie uit te voeren. De planning en uitvoering zal in nauw overleg met u als opdrachtgever worden vastgesteld.

Kozijnrenovatie

Zijn uw kozijnen en ramen aan vervanging toe? Dan staan wij graag voor u klaar met een gepast advies. Als u dubbele beglazing wilt gaan plaatsen kunnen wij bekijken of dit mogelijk is in de bestaande ramen en kozijnen en of deze misschien vervangen moeten worden. Ook voor het plaatsen van schuifpuien en tuindeur kozijnen staan wij voor u klaar, alsook voor het vervangen van bestaand deurbeslag en slot. Of het nu om hout ,aluminium of kunststof gaat, kunnen wij voor deze mogelijkheden vrijblijvend een offerte maken.

Als u ervoor kiest om door ons enkele kozijnen/ramen te laten vervangen zal er in overleg een datum gepland worden wanneer dit het beste kan gaan gebeuren. Bij aanvang van de werkzaamheden zullen we 's morgens de bestaande vloeren en eventueel meubels afdekken en/of verplaatsen, zodat we de bestaande kozijnen kunnen demonteren en de nieuwe kozijnen/ramen kunnen plaatsen. Daarna wordt meteen de nieuwe beglazing geplaatst, zodat uw woning 's avonds weer volledig inbraakveilig en waterdicht afgesloten is.

Dit geeft u en ons weer een fijn en veilig gevoel!

Vraag direct een offerte aan